Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS!! Ezt a bogarat találtam...

SOS!! Ezt a bogarat találtam az ágyamba😨😨milyen bogár ez??😟

Figyelt kérdés
[link]
2020. nov. 15. 20:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Az ágyi poloska nagyon rossz jel arra hogy a takarítás nem szerepel a szótáradban... Az ágyat is kidobnám a matraccal együtt!...
2020. nov. 15. 21:20
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A poloskát simán hazavitte a ruháján, egy agyontakarított lakásban is lehet ágyi poloska.
2020. nov. 15. 21:28
 13/26 anonim ***** válasza:
Nem lehet valójában. Nagyon nagyon extrém eset amikor hazaviszed...
2020. nov. 15. 21:48
 14/26 anonim ***** válasza:
Ez nem bogár, hanem ágyi poloska. Ha csak egyet-kettőt találsz, akkor nincs gond. Akkor van baj, ha elszaporodik, mert iszonyú nehéz végleg kiirtani. A csípéseket nem érzed, mert alvás közben csíp a kis genyó, aztán reggelre mind elbújnak az ágy különböző pici réseibe. kb. 1-2 héttel később látszanak többnyire a lábfejen a csípésnyomok, amik viszketnek is. Ha a lepedőn, vagy az ágyneműn találsz apró fekete pöttyöket, az bizony poloskasz@r. Ha látsz valahol a falon, ne csapd meg, mert plecsnit hagy. Inkább ragasztószalaggal fogd be őket és nyomd szét. Ha egyre több lesz, muszáj rovarirtót hívni.
2020. nov. 15. 21:51
 15/26 A kérdező kommentje:
De ez már 1000% hogy ágyi poloska??😓😓
2020. nov. 15. 21:54
 16/26 anonim ***** válasza:
1000%. (Tudom, mert nálunk is volt.) Elemlámpával kutasd át az ágy környékét, nézd meg pl. a képkeretek mögött is és általában bármilyen kis repedésben, mert oda szoktak elbújni. Nem akarlak megrémíteni, de szinte biztos, hogy fogsz még találni többet is...
2020. nov. 15. 21:57
 17/26 A kérdező kommentje:
És ti hogy írtottátok ki??
2020. nov. 15. 22:03
 18/26 anonim ***** válasza:
Először házilag próbáltuk, de csak megtizedelni sikerült, kiirtani nem. Aztán hívtunk profi rovarirtót (3x is kijött), neki végül sikerült.
2020. nov. 15. 22:08
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt ágyipoloskánk, eleinte èszre sem vettem, majd èszrevettünk egyet, majd mègegyet ès tudok hogy van az ágyban. Az a gáz hogyha ágyi poloskád van nagyon nehè kiirtanod legroszabb esetben nem is lehet kiirtani. Nekünk majdnem minden bútort ki kellet dobni ami az ágy közelèbe volt az ággyal együtt.
2020. nov. 16. 21:19
 20/26 anonim ***** válasza:
Mi újság, hogy aludtál?
2020. nov. 16. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!