Mast is zavar amikor mentek egyik haverotokkal es minden ot lepes kozott kop egyet?
Figyelt kérdés
Engem nagyon2020. nov. 13. 18:16
1/7 anonim válasza:
Magadban dühöngsz vagy szóvá is teszed neki? Lehet abbahagyná, ha már nem veszi észre magát.
3/7 A kérdező kommentje:
Vagy bárkid
2020. nov. 13. 18:23
4/7 anonim válasza:
Ilyen emberrel nem lennék hajlandó együtt menni. Az első esetnél megmondanám neki, hogy ha velem van, ezt többet ne csinálja! Ha mégis megteszi, ott hagynám.
5/7 anonim válasza:
Bárkim sincs ilyen paraméterekkel.
6/7 anonim válasza:
Nekem volt régen egy ilyen haverom. Amúgy nem zavart, de amikor a lakásunk előtti folyosón is megtette, kis híján felnyalattam vele. :)
7/7 anonim válasza:
Volt egy gondozott tinédzserem, akit épp orvoshoz kellett vinni. Na, ő köpködött mindig, mert, hogy a családjában ez szokás, és a famíliától ezt látta, ő ettől lesz "férfi". Nem lehetett rászólni, mert ideg gondozásra szorult.
Az volt a legszebb, amikor a száguldó busz ablakán kihajolva is kiköpött, és visszahajtotta rá a szél.
Lehet, a te barátodnak is kellene egy ilyen buszos utazás. Csakhogy érezze a "törődést, és szeretetet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!