Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik hang zavar a legjobban?

Melyik hang zavar a legjobban?

Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyereksírás, kiabálás, nyafogás.
2020. aug. 31. 15:44
 2/12 anonim ***** válasza:
A mentő/tűzoltó/rendőr sziréna hangja, a metró kerék csikorgása, a vonat, porszívó, youtube reklámok hangja és van még egy pár :D
2020. aug. 31. 15:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Az ébresztőóráé. De minden egyéb ébresztőhang idegesít mert azt jelenti, hogy menni kell dolgozni.
2020. aug. 31. 16:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A nyafogás, hiszti hangja.
2020. aug. 31. 16:15
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Igazából bármilyen zaj. Eléggé idegbeteg típus vagyok, nem bírom elviselni a zajongást, mivel én sem zavarok ilyen módon másokat. Én vagyok az, aki rád hívom a rendőrt, ha éjjel zenét hallgatsz, de még mindig jobban jársz, mintha személyesen megyek át. A gyerekeket is utálom, pláne, ha üvöltenek.
2020. aug. 31. 16:17
 6/12 anonim ***** válasza:
A túlhangosított mentő/tűzoltó szirénák, amiket teljesen felesleges ilyen hangerőre állítani. Aztán a gyökér motorosok, akik szándékosan a lehető legnagyobb zajt keltve repesztenek. A piros lámpánál "zenét" dübörögtető autós, illetve ugyanez a suttyó típus szokott az előtte lévő autósra akkorát dudálni, hogy rám, a gyalogosra hozza a legnagyobb frászt. Na és persze, az éles és magas hangon ugató kistestű kutyák, akiket még akkor is hallok, ha már 2 utcával arrébb vagyok.
2020. aug. 31. 17:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Az előző válaszoló mintha én lennék...
2020. aug. 31. 17:39
 8/12 A kérdező kommentje:
A mobiltelefonos hangokat kihagytàtok!
2020. szept. 1. 18:27
 9/12 anonim ***** válasza:
A TikTokon agyonra játszott bugyuta zenéket. Ha önmagában nem lenne idegesítő, biztosan a fejedben marad még egy-két hétig, hogy az őrületbe kergessen.
2020. nov. 10. 23:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Az engem is (ha nincs)
2020. nov. 10. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!