Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tegnapi nap elhagytam a...

Szeplakitomy kérdése:

Tegnapi nap elhagytam a pénztárcámat 50.000 Ft kézpénz volt benne. Ma le adták a rendőrségen, minden megvolt kivéve az 50.000Ft. Jó lelkű volt mert hagyott benne 10.000Ft-ot. Mit lehetne tenni ezügyben ?

Figyelt kérdés
Felkerestem a megtalálót és ő mondta,hogy ő nem vett ki és más úton találta meg ahol a tegnapi nap folyamán nem is voltam.Lehet olyat, hogy beviszem a pénztárcát újjlenyomat vételre vagy ilyenek ? Válaszokat Előre is köszönöm! :)
2020. nov. 10. 16:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy szabálysértés miatt ne gondold hogy a szakértőket fogja riadóztatni a rendőrség. Nem hiszem hogy olcsó dolog, ahhoz komoly bűncselekmény kell higy történjen.

Azt sem tudnád bizonyítani hogy 50 ezer volt benne. A te szavad állna az övével szemben.

De nekem is fura hogy ki adják az illető nevét pláne a címét hiszen mi van ha te odamész őt zaklatni higy lopott miközben nem is. Ez tényleg hihetetlenül hangzik.

2020. nov. 10. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez a levike ilyen nagy zsonglőr ?
2020. nov. 11. 06:19
 13/13 A kérdező kommentje:
igen felkerestem. Falum beli névről tudom ki ő. Azt meg eleve az átvételi aláírásnál látni, és egyébként megkérdeztem,és elmondta,hogy ki vitte be. Nyílván azért kérdeztem,hogy valamit illik jutalomként adni. Legalábbis szerintem.
2020. nov. 13. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!