50000ft körül milyen telefont érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Sony telom tonkrement masfel evig sem birta pedig en tenyleg mindig vigyazok a telefonjaimra.
Habar egyre tobb felol hallottam hogy a sony nem valami jo es ezt most mar enis tudom.
Arra lennek tehat kivancsi h korulbelul 50000forintert(e felé nem nagyon mennek, de ha ugy van meg max 60ig lehet) milyen telefont lenne erdemes vennem ami valoszinuleg kibirna vagy ket evet, egesz jo a kameraja es a belso ramja meg ilyenek ebben az arkategoriaban. Vagy esetlek melyik marka az amelyik esetleg a sonynal jobb. Neztem huawei telokat de elsietnibsem akarom h rogton megveszek egy akarmilyen telot.
Segitenetek?
2017. ápr. 26. 17:01
1/1 anonim válasza:
én most samsung A3-at veszek, egész jó minden benne, de amit nagyon dicsérnek az a sansung J3. de szerintem érdemes megpróbálni a Huawei p8 lite-ot vagy akár ha szeretnél iphonet, akkor az 5s-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!