Pesten a hősök terén vannak hajléktalanok?
Pesten mindenhol vannak hajléktalanok, tarhálók, kéregetők és csalók. Teljesen mindegy, hogy autóval mész, mert akkor a piros lámpánál támadnak be, vagy gyalog, olyan nap nincs, hogy ne találjanak meg.
Elmesélek egy csalót pl. hogy én hogy jártam. Fiatal jólöltözött srác, a sírás küszöbén jön oda hozzám, hogy most lopták el a céges autóját, tele volt áruval, mindene benne. Neki sürgősen telefonálnia kell, mind mobil, adjak aprót amennyit csak tudok, legalább olyan 4-500 Ft kéne neki. Én egyből kapkodok, hogy szerencsétlen, meg segítek, még mondta is, hogy megadja a nevét meg a címét is, adjam meg én is és visszaküldi a pénzt.
Később tudtam meg, hogy ez milyen régi trükk. Így legyél jóindulatú bárkihez is.
Volt olyan, amikor a telefonomat majdnem lenyúlta egy pali, ő meg mondta, hogy az anyja kórházban van és csak egy telefont engedjek meg neki, sürgős lenne. Odaadtam a mobilom, elkezdett dumálni és szép lassan oldalazott el, mentem utána és az volt a szerencse, hogy megindult az autós forgalom és nem tudott átszaladni az úttesten, nagy nehezen visszaszereztem a telefonom. Tanultam ezekből...
a Nyugati pályaudvar aluljárójában. Rendesen megágyaznak maguknak és úgy alszanak egymás hegyén-hátán.
Van még a Margit hídi aluljáróban is egy sarok, ahova beköltöztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!