Milyen volt a 16. szülinapod?
Figyelt kérdés
volt bulid? és az milyen volt? Mennyire voltál már érett akkor? Csak azért kérdezem mert nekem holnap lesz :D2010. aug. 9. 17:34
1/11 anonim válasza:
Olyan volt mint a többi, buli sztem nem volt, csak a barátaim felköszöntöttek.
Mennyire voltál már érett akkor? Mire?
Egyébként Magyarország nem Amerika. Ott vannak oda a 'sweet sixteen'-ért, de ez nálunk hál' Istennek nem divat....
2/11 anonim válasza:
Semmi extra. Nem is emlékszem rá.
3/11 anonim válasza:
csak februárban lesz, de nem tervezek semmi extrát, ugyanolyan mintha bármi más szülinapom lenne
4/11 anonim válasza:
bebasztam qrvára szal mint 1 sima pörgösebb 7vége :D
5/11 anonim válasza:
nagyon tuti volt szuperül sikerült a buli :D
6/11 anonim válasza:
Előre is Boldog Szülinapot :D
Én am nem tudom 14 vagyok :D
7/11 anonim válasza:
Számomra emlékezetes maradt.
Közös tortánk volt egy haverommal, ő akkor töltötte be a 13-at.
Még arra is emlékszem, hogy 2 héttel a szülinapunk után, azaz, dec. 24- én, este, esett a hó abban az évben.
8/11 anonim válasza:
Ugyanolyan mint a többi, szűk családi kör, megköszöntés, kis kenőpénz a zsebembe.
10/11 anonim válasza:
barátokkal.. ittunk :D elégjó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!