Szereted a szülinapod?
Ha igen, miért? Ha nem, miért? Mik voltak a legemlékezetesebb szülinapozások az életedben?
Nemet és életkort írjatok légyszi.
Köszi a válaszokat! :)
nem nagyon csípem a szülinapokat. Túl nagy a felhajtás, és az, hogy megünneplik, vagy kap az ember egy tortát, az is csak azt mutatja, hogy milyen gyorsan múlik az idő. nem jó hamar felnőni...
lány 14 éves
Gyerekkoromban még buli volt, mert akkor kapta az ember a jó cuccokat amiket nyilván nem tudott megvenni. Most már nem várom abszolút, de azért jó hogy van néha valami apropó amiért összejöhet a család, bár az ajándékadást/kapást inkább átugranám legtöbbször. (Ha kell valami cucc, felnőtten az ember inkább megveszi azonnal.)
Emlékeetes alkalmak? Többnyire azok amik családhoz vagy jóbarátokhoz kapcsolódtak. Távoli rokonokkal mindig jó újra találkozni & beszélgetni, az aktívabbak szerveznek társasjátékot v. vetélkedőt stb. Barátokkal meg ilyenkor napestig hülyítettük egymást, TV-ztünk, beszélgettünk, valaki csinált házi tortát valami gagyi piacról szedett műanyag vacakkal a tetején ami zenélt vagy táncolt...Jó buli volt, na.
Nem, azért amiért az 1. válaszoló írta + mi nem is szoktuk megünnepelni.
Emlékezetes alkalom amikor életem 1. 2kerekű bringáját kaptam.
Én szeretem a szülinapokat.Imádom mikor azok az emberek akiket imádok összegyűlnek a kertünkben és egy jót bulizunk.Kell egy twister és kaja meg pia.Ennyi..a hangulatról majd ők gondoskodnak:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!