Mit gondoltok a Doctor Whoban a mostani Doktorról? (11.évad)
Én csak azt nem szeretem, hogy lehet, hogy külsőre nő, olyan, mintha fiú lenne. Szóval technikailag kaptunk egy másik férfi doktort női bőrbe bújtatva.
Remélem, hogy a következő doktor nő lesz, de akkor IGAZI nő.
Jóval gyengébb, mint az eddigi évadok. Engem nem zavar, hogy olyan "fiús" a női Doktor, a színésznő szerintem nagyon jól játsza a szerepét.
Nekem csalódás volt a legutolsó évad. Főleg az "Időtlen gyermek" történetszál, nem akarok spoilerezni, hátha valaki nem látta, de én azon nagyon kiakadtam. Egyszerűen logikátlan, baromság és klisés, és egyáltalán nem illik bele a Doktor Who világába. Mondhatni az egész sorozatot tönkrevágták vele.
De egyébként már korábban, Peter Capaldi idején sem volt az igazi. Kezdett süllyedni a színvonal, ami a Matt Smith-es Dokinál még jó magasan volt. Nekem személy szerint azok voltak a kedvenc évadaim.Utána mintha elvágták volna az egészet, és zuhanórepülésbe kezdett a sorozat.
Véleményem szerint Capaldi tökéletes volt Doktornak.
A 11-12. Évadok nagyon unalmas és erőltetett volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!