Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki tud jó módszert arra...

Valaki tud jó módszert arra hogy hogyan változzak meg ?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van már a mostani életemből , viszont nem merek lépni . Szeretnék iskolát váltani , teljesen más közösségeket megismerni és a régi életemet elfelejteni ( természetesen a családom kivétel mindez alól ) Mostanában egyre jobban érdeklődöm Ázsia ( azon belül inkább Korea ) iránt és szeretném valahogy úgy formálni az életemet , hogy ázsia a zene és a tanulás lehessen középpontban , viszont nem tudom , hogy hogyan kezdjek hozzá , mindig azt mondom magamnak , hogy majd holnap megcsinálom , majd elkezdem viszont ez sosem teljesül be . Szeretnék valami olyat tenni amit eddig nem mertem megtenni , valamit ami feldobná az életemet , de egyszerűen nem vagyok képes rá . Ha valaki tudna tanácsolni valamit ezekkel kapcsolatban , esetleg azt leírná , hogy neki hogyan sikerült változnia már csak az is segítene és nagyon megköszöném . ( lehet , hogy senki nem válaszol majd de azért jól esett ezt most leírni )

#változás #iskola #Korea #Általánosproplémáimxd #Unatkozom... #Ezegykomolykérdésezértszükségemvanaválaszra!!!
2020. okt. 29. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ne csak k-popot hallgass, vannak sokkal jobb zenék is.
2020. okt. 29. 21:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Most ez hogyan jön ide ??? Amúgy meg számomra a kpop jelent mindent , egyszerűen akkor érzem magam jól amikor kpopot hallgatok vagy ázsiáról írok/beszélek . Megértem hogyha valakinek nem tetszik ez a műfaj vagy éppen Ázsia de akkor az a valaki ne kössön bele .
2020. okt. 29. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha tenni akarsz valami ellen, akkor lépni kell. A világ nagy.

Nem tudom milyen tanácsokat szeretnél hallani, aka olvasni, de mi innen nem fogunk tudni segíteni.

Lépj ki a komfort zónából, nem egészséges egyetlen egy dologba kapaszkodni, dologhoz ragaszkodni. Sült emberek nem szeretik a megszállott személyeket.

Keresd fel az iskola pszichológust, ha úgy érzed, kilátástalan a helyzet. Ő biztos fog tudni tanácsot adni, miután végighallgatta a mondanivalódat.

2020. okt. 29. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:

K-popp... Vannak jó zenék ott is de a kizárólagosság általában divatmajomkodás eredménye.

Ázsiával kelés-fekvésből nem fog változás jönni. Max egy ázsiai tanulmányúttól.

2020. okt. 30. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább ezen az ázsia marhaságon változtass! Az emberek több mint 99%-át k.ra nem érdekli ez a fos téma. Ebbe csak bele fogsz agyilag betegedni! Értelmes dologgal kezdj, amíg nem leszel totál retardált!
2020. nov. 28. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!