Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vivien vagy Georgina név...

Vivien vagy Georgina név tetszik nektek?

Figyelt kérdés

2020. okt. 22. 18:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Egyik lányom Georgina. Gina - ejtsd: Dzsina, Gini - ejtsd: Dzsini a beceneve. Mindenki imádja a nevét, aki ismeri!

Céltudatos, nagyon akaratos, könnyen barátkozó, kedves, udvarias személyiség. Könnyen tanul, de ezer minden érdekli, így nehezen tart ki egy- egy dolog mellett, ám mindegyiket kiválóan megismeri és alkalmazza, amolyan reneszánszember típus. Mindez mellett nagyon magas és szép nőies lány. (sőt, koraérett típus)

Persze, mindez nem csupán a nevéből ered, ám tagadhatatlanul létezik az elmélet, miszerint kihat az életünkre a nevünk. Ezt sokszor láttam már saját és mások életében! Természetesen a családnév is számít!

Házasságkötés utáni névváltoztatás is kihat az emberekre!

Érdekes, Georginát sem ismerek sokat, de Vivient csak egyet ismertem eddig. Nem ritka nevek, mégis elkerültek engem.

2020. okt. 27. 18:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Georgina
2020. okt. 28. 12:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem, de a Georgina ritkább, inkább azt adnám....
2020. nov. 15. 14:22
 14/16 anonim válasza:
100%
Vivi
2020. nov. 21. 11:04
 15/16 anonim válasza:
100%

Georgina, mindenképp. Én is majdnem az lettem, anya kedvenc regénye az Abigél volt.

Végül a Helga nevet kaptam. Mivel német a vezetéknevem is, jól passzol egymáshoz. Nagyon szeretem, de a Georgina is tetszene. Lehet, hogy egyszer ha lesz lányom, ő kapja.

2020. dec. 6. 16:37
 16/16 anonim válasza:
100%
Vivi
2022. márc. 17. 00:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!