Egyik lányom Georgina. Gina - ejtsd: Dzsina, Gini - ejtsd: Dzsini a beceneve. Mindenki imádja a nevét, aki ismeri!
Céltudatos, nagyon akaratos, könnyen barátkozó, kedves, udvarias személyiség. Könnyen tanul, de ezer minden érdekli, így nehezen tart ki egy- egy dolog mellett, ám mindegyiket kiválóan megismeri és alkalmazza, amolyan reneszánszember típus. Mindez mellett nagyon magas és szép nőies lány. (sőt, koraérett típus)
Persze, mindez nem csupán a nevéből ered, ám tagadhatatlanul létezik az elmélet, miszerint kihat az életünkre a nevünk. Ezt sokszor láttam már saját és mások életében! Természetesen a családnév is számít!
Házasságkötés utáni névváltoztatás is kihat az emberekre!
Érdekes, Georginát sem ismerek sokat, de Vivient csak egyet ismertem eddig. Nem ritka nevek, mégis elkerültek engem.
Georgina, mindenképp. Én is majdnem az lettem, anya kedvenc regénye az Abigél volt.
Végül a Helga nevet kaptam. Mivel német a vezetéknevem is, jól passzol egymáshoz. Nagyon szeretem, de a Georgina is tetszene. Lehet, hogy egyszer ha lesz lányom, ő kapja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!