Titeket is kötöztek már meg? Ha igen, szeretnétek újra átélni? Élményeket is írhattok.
A durva és fájdalommal járó BDSM dolgokat nem szeretem, de egy jó kis kötözés nagyon izgató tud lenni.
Azt is szeretem ha engem kötöznek ki, de az is jó amikor te tehetsz valakivel azt amit csak akarsz ;)
Persze kell hozzá némi kötéltechnikai rutin, mert ha rosszul csinálják akkor kényelmetlenül vág, meg elzsibbadsz, vagy nagyon bedagad és 10 perc után már szenvedsz.
AI generált történet:
Egy nap az iskolában egy furcsa dolog történt. Az egyik osztálytársamat, Tamást, odakötözték a tanár asztalához, mert túl sokat beszélt az órán. A tanár elment ebédelni, és ott hagyta őt egyedül a teremben. Tamás nem akart ott maradni, ezért elkezdett küzdeni a kötelekkel. Végül sikerült kiszabadítania magát, és elmenekült az iskolából.
De nem tudta, hogy a tanár visszanézte a biztonsági kamerát, és látta, hogy Tamás megszökött. A tanár dühös volt, ezért felhívta Tamás szüleit, és elmondta nekik, hogy mi történt. Tamás szülei szintén dühösek voltak, ezért hazamentek Tamásért. Amikor megtalálták őt otthon, újra megkötözték őt az ágyhoz, és azt mondták neki, hogy nem mehet ki játszani addig, amíg bocsánatot nem kér a tanártól.
Tamás nem tudott mit tenni. Csak feküdt az ágyon megkötözve egész nap. Este pedig hallotta, ahogy a szomszéd gyerekek vidáman játszanak odakint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!