Ti jelenleg milyen nyelveken beszéltek és még milyen nyelveken szeretnétek megtanulni?
Idegennyelvből az angol megy a legjobban, nyáron megyek felsőfokúzni. Tavaly kezdtem németet tanulni, de amennyire könnyen ment az angol, annyira döcögős a német. Illetve a franciát kezdtem el pár hónapja, azzal tök jól megvagyok. Németből sem állok vészesen, de valahogy nehezebben áll rá az agyam.
Tervben van még a portugál, csupán azért mert tetszik, a kultúra, a nyelv, az ország. Illetve tök szívesen megtanulnék még arabul és svédül, de ezeket is csupán azért, mert tetszenek. Meg ami még nagyon tetszik az a lett, de kétlem, hogy arra mát sor fog kerülni. :D Meg talán még az orosz, de ez olyan rengeteg nyelv, fogalmam sincs hogy fog mind összejönni, de azért megpróbálom. :D
Nyilván magyar
német: közép és felső közt
francia: mondjuk hogy nem halnék éhen ha odakeverednék..
angolt sajnos sosem tanultam: ebből minimális, csak amennyi eddig rám ragadt innen-onnan
Jó lenne az angolt megtanulni valahogy, meg egy szláv nyelvet akartam még régebben, leginkább cseh vagy orosz, bár erről már letettem :(. Most időhiány miatt ott vagyok hogy az angolt is elvetettem, örülök ha a németemet szinten tudom tartani
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!