Létezik ilyen munkaidő/ munkavégzés?
Mekiről lenne szó.
A járvány miatt a testvérem elvesztette a munkahelyét, ideiglenesen ott helyezkedne el.
Beszélt a műszak vezetővel, aki a következőket mondta:
-heti öt nap
-reggel 6 órától este 10-ig
-fizetés nettó 200e
Én ezt furcsállom és nem akarom hogy bele fusson anélkül, hogy biztosak lennénk benne.
Nem kevés ez a fizetés? Rosszul tudom, hogy a munka tvk. alapján nem lehet egy huzamban ennyit dolgozni?
+Tesóm emellett még tanuló is levelező tagozaton tehát meg heti 2 szabadnappal is soknak tartom ezt a munkaidőt.
Ha egy mekis tudna infót adni annak örülök, de más véleménye is érdekel!
Ha jól értette a telefonban, akkor így mondta neki.
Hétfőn megy vele beszélgetni, csak gondoltam előtte megkérdezem mennyire reális ez
Szerintem úgy értette, hogy nem kell "hatnapozni", tehát a héten 2 szabadnapja biztosan lesz, bár ha munkaidőkeret van, akkor ebben én kételkednék, lehet, hogy összevissza fognak szabadnapokat kiadni Gondolom, hogy reggel 6 és este 10 között bárhogyan beoszthatják dolgozni, általában 4 óránál rövidebb és 12 óránál hosszabb műszak nem szokott lenni
A fizetés hozzávetőleges lehet, pótlékok valószínűleg járnak, délutános/pénzkezelési pótlék, ha kasszában lesz
Mindenesetre kérdezzen rá mindenre alaposan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!