Amikor talaritanam kia fulem erzem hogy van benne egy fulzsir csomo es nem tudom kiszedni mit kell ilyenlor csinalni egybk semmi bajom sincs meg nem gyulladt be a fulem?😄
Hát ne aszalgasd, mert előbb, vagy utóbb begyullad, és az nem kellemes, hidd el, tapasztalatból mondom! Menj el a fülészetre, ott langyos vízzel kimossák egy spec fecskendővel.
Ha tényleg nincs egy kicsit sem begyulladva, akkor még csak kellemetlen sem lesz, inkább csak szokatlan. A fülorvos meg is nézi utána, hogy kell-e valami egyéb kezelés (pl. gombás vagy egyéb fertőzés esetén), és azt is ellátja.
Nekem kb. 10 évig jött vissza mindig évente kétszer-háromszor. Míg egyszer aztán egy nagyon lelkiismeretes doktornénihez kerültem. Ő a kimosás után nagyon alaposan vizsgálgatta, azt mondta, lát még itt valamit, ami nem tetszik neki, talán gomba. Hetente kétszer kellett visszamennem hozzá, közben otthon csepegtetnem, stb. Ez így ment majd´ egy hónapon keresztül. Most nyáron volt ennek harmadik éve, de azóta sincs semmi gondom a fülemmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!