Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Személyi igazolvány újításhoz...

Személyi igazolvány újításhoz mit kell vinni?

Figyelt kérdés
Holnap megyek személyit újítani és nem tudom hogy milyen papirokat vagy hogy egyáltalán mit kell vinni. Mivel 16 éves vagyok így kell a szülőtől valami meghatalmazás vagy valami?

2020. okt. 6. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ügyfélkapun le van írva!
2020. okt. 6. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Google legelső találat!!!

[link]

2020. okt. 6. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

régi személyi és lakcímkártya

jaaa és maszk!!!!! :D

2020. okt. 6. 22:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2020. okt. 6. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a 2. válaszban (2020. okt. 6. 20:57) linkelt Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatali tájékoztató mikori, de a Belügyminisztérium Nyilvántartások Vezetéséért Felelős Helyettes Államtitkárságának (a központi államigazgatási szervek néhány évvel ezelőtti szervezeti módosulása óta nem a járási hivatalokhoz, hanem a minisztériumhoz tartoznak az okmányirodák, kormányablakok) aktuális tájékoztatója szerint lakcímigazolvány nem szükséges: [link] → „Szükséges iratok”.
2020. okt. 7. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!