Írsz öt dolgot ami először eszedbe jut egy roma lányról?
Aki azt írta, hogy magyar, annak üzenem, hogy nem magyar, hanem cigány. Ugyanis kissebbség. A sváb kisebbség magyarországon ugyanúgy sváb, attól hogy megvan a magyar állampolgársága. De ne keverjétek a szezont a fazonnal.
Én rengeteg cigányt ismerek, mivel olyan környéken lakok és olyan általános suliba jártam, ahol sok van belőlük. De ebből a rengetegből csak 1 volt normális, rendes minden tekintetben. Több jófej volt köztük, sőt, egyet a barátnőmnek is merek nevezni, de mindegyikban van valami rejtett aljasság, ha nem is mutatja ki. Ez a vérükben van. És mondom, egy kivételt találtam a sok közül.
Ezzel nem azt mondom, hogy te is feltétlen olyan vagy. Lehet hogy rendes vagy, okos, stb. Oké, ilyen is van.
És mielőtt valaki azt mondaná, hogy előítéletes vagyok, nem, nem vagyok az. Mindenkinek megadom az esélyt, hogy bizonyítson, bár legtöbben elveszítik, mikor kinyitják a szájukat, és ömlik belőle a szutykos cigánykáromkodás...
Sok sikert neked az életben. Ne legyél olyan, mint a többi cigány. Akkor sokan el fognak fogadni. :)
ma 16:06
Neked sokkal inkább cigányos a szöveged mint a kérdezőnek. Azért a környezet sokat változtat ezen, a te esetedbe rossz irányba, a kérdező esetében jó irányba.
Az kiderült h lány vagy, de am hány éves vagy? (kérdező)
Kedves (?) ma 16.47,
Gratulálok neked, hogy ebből az egy kommentemből fel tudtad mérni, milyen ember is vagyok valójában. Ügyes vagy. Hol tanultad ez? :) Amúgy elolvastama kommentem, abszolút nincs benne semmi cigányos. Vagy várjál csak... Te ismersz cigányokat? Olyanokat is, akiket nem a tv-ben láttál? Ha igen, és még akkor is cigányos a kommentem, akkor hihetetlenül buta vagy. -.-" Majd ha devlázok, tezsvírezek, rajozok, pujaricázok, hasonló, akkor el fogom fogadni. Addig viszont nem. Ha meg nem tetszik, amit írtam (pl, hogy egy cigány nem magyar a fentebb leírt okokból), akkor meg ne foglalkozz vele. Nem kell mindenbe belekötni. Bár gondolom te is cigány vagy (vagy fanatikus cigányvédő)... Ez mindent megmagyaráz. További szép napot.
Nem ezt írtam, de akkor értelmezd nyugodtan továbbra is. :)
(Bocsi, ha az előbb bunkó voltam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!