Írsz öt dolgot ami először eszedbe jut egy roma lányról?
NE CSINÁLD! Az ismerőseid csak oltani fognak miatta. Ha TE nem fogadod el magad, mások miért fogadnának el?
Ha nem olyan vagy, mint a 'többi', akkor semmi gond nincs a származásoddal. Aki megismer, azt nem fogja érdekelni, mások véleménye meg miért érdekel?!
Légy büszke rá, hogy normális cigány vagy :) (És ez a helyes szó, nem a roma)
Szoval megnyugtattam magam egy kicsit.
Én pl ismerek egy olyan roma lányt, aki gyönyörű szép, csinosan öltözködik, ha köszönnek neki viiszaköszön, sőt buszon még a helyet is átadja, amit azért mostanába senki nem tesz meg, nem ordítozik a buszon. Mindaddig érdeklődést mutattam iránta, amíg egyszer meg nem jelent az anyja, meg az apja, akik az ő ellentéte. Ott elgondolkodtam azon h érdemes egy ilyen családba bekerülni. Szóval mint látod ez nem csak tőled függ, m lakhatsz jó környéken, meg viselkedhetsz kúltúráltan, ha a család többi tagja hajnali 4-ig nyomatja a rózsadombon a váradi roma cafet vagy valami, akkor úgyis az van, h te az ő lányuk vagy, te se vagy különb. Sorry de ezt mo.-n nem sok ember képes felfogni, és velük fognak azonosítani...Úh. ez a dolog nem csak rajtad áll, hanem a környezeteden is.
Akkor jó, ha tisztázzuk, hogy magyar családban nevelkedem, magyar szomszédokkal, távol az igazi szüleimtől(szerencsére).De azért köszönöm a válaszokat.
Nagyon aranyosak vagytok.Mindenki*.*:)
Magyar vagy, csak más a bőrszíned :)
De normális vagy, ezért nem ítélhet el senki.
Aki ezt teszi, az egy felületes f***, nem érdemes foglalkozni velük :)
Képet kaphatunk? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!