Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy farmernadrág hányévig...

Egy farmernadrág hányévig barja? ( len bővebben )

Figyelt kérdés

Egy farmernadrág hányévig hordható ha vigyázok rá ? 30-40 év ?

És egy pamut pulóver hányévig bírja ha vigyázok rá ?

2010. aug. 7. 18:03
 1/9 McKúr ***** válasza:
100%
Ez rajtad múlik. De mivel a farmer elnyűhetetlen anyag valószínű hogy tudod hordani pár évig.
2010. aug. 7. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
attól is függ,hogy mit csinálsz benne..mert ha csak mászkálsz,akkor igensokáig bírja..de ha mondjuk deszkázol,vagy hasonló dolgokat csinálsz,amikbe lehet esni,akkor már nemfogja annyi ideig bírni:D
2010. aug. 7. 18:14
 3/9 A kérdező kommentje:
pár évig de meddig ? 30-40 év ?
2010. aug. 7. 18:14
 4/9 McKúr ***** válasza:
100%
hát addig tuti nem, de azt ne akard nekem mondani hogy annyira igénytelen lennél hogy farmert 30-40 évig akarsz hordani. Nyilván 5-8 év után lehet újat venni. Meg attól is függ hogy mire kell. Mert ha valamit melózol benne értelemszerűen gyorsabban kopik, de nem kell vele foglalkozni ha lyukas vhol stb, de ha meg utcára hordod és vigyázol rá, akkor meg nem kopik, és nehezebben használódik el, de akkor már legyen annyi igényed hogy az 5 éves farmeredet lecseréled egy újra.
2010. aug. 7. 18:25
 5/9 A kérdező kommentje:
dehogy vagyok igénytelen . csak egy kérdést tettem fel kíváncsiságbol
2010. aug. 7. 19:03
 6/9 McKúr ***** válasza:
83%
jó rendben , bocsi az állításért :D
2010. aug. 7. 19:57
 7/9 A kérdező kommentje:
semmi baj .
2010. aug. 7. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hogy mennyiért veszed, vagyis hogy milyen minőségű, és hogy hány darab farmerod van, tehát milyen gyakran hordasz egyet. Én mondjuk 800-1000 körül veszek magamnak olyanokat, amik 2 évnél tovább nem bírják, de az ára olyan, hogy 2évente lazán veszek. Míg nővérem 10 000-ért veszi a farmerjait és azok jó sokáig húzzák, bár nem néztem, meddig.
2010. aug. 7. 20:40
 9/9 A kérdező kommentje:
egy farmer csőnadrág mint amien az emo-nak van azok bírják 10 évig nem ?
2010. aug. 9. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!