Már régóta szeretnék egy gyerek sorozatban,filmben szerepelni(pl:mintaapák)de mivel falun élek kis esélye van annak hogy találjak ilyet.Ha valaki tudhogy keresnek egy gyereket aki szerepelne a filmbe,segítsen nekem.Vagyhogyneten hol lehet rákeresni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 15:04
11/15 A kérdező kommentje:
Mondták hogy ilyen ügynékségnél kell, de azt hol lehet keresni, neten lehet? És ha igen hogy!? Amúgy, Pl: A mintaapák án egy 5-6 éves kislánynak hogy lehetne tapasztalata.
2020. okt. 13. 21:17
12/15 anonim válasza:
Neten nagyon sok ügynökséget találsz.
Nekik nem kell tapasztalat, mert még kicsik. Ezért írtam, hogy nagyobb gyerekeknél, felnőtteknél fontos a tapasztalat. Ha nem vagy nagyon szép vagy esetleg nincs "semmi érdekes" benned (pl. vörös haj, stb.) akkor egy ideig nem fogsz nagyobb szerepeket kapni statisztánál vagy kisebb mellékszereplőnél. Aztán egy idő után egyre több és jobb szerepeket kapsz majd és a fizetésed is nő. De akár 5-10 év is eltelhet, hogy ez beinduljon és folyamatos gyakorlás szükséges hozzá. De sajnos nagyon sok ember próbálkozik ezzel sikertelenül.
13/15 A kérdező kommentje:
Én bírtam internetre hogy statiszta ügynökség de csak ilyen turisztikai valamit adott ki, esetleg valaki tudna eltudjaküldeni az oldalnak a nevét vagy valami?
2020. okt. 14. 07:45
14/15 anonim válasza:
Nem statiszta ügynökség a neve. Azt kell beírnod, hogy gyerek casting, vagy casting gyerekeknek.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊
2020. okt. 14. 21:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!