Nmag.hu oldalról rendelt már valaki? Ismeri?
Rendeltem kb. másfél -2 hete utánvéttel. Visszaigazoló e-mail érkezett de kiszállításról email azóta se.
Létezik, hogy csalás? Szerencsére nem online fizettem.
Most én is belefutottam ebbe az oldalba.
Semmilyen magyar jogi személy, vagy cég nem áll a weboldal mögött.
Be kell jelenteni a weboldalt és el kell kerülni messziről!
A termék megérkezésére semmilyen garanciát nem fogsz kapni.
Elolvastam mindent. Leellenőriztem, valóban se cím, se névazonos email cím, sem semmi elérhetőség!
De bepróbálkoztam: ebben a pillanatban adtam le az utánvétes megrendelést a kedvesem téli csizmájára. Ha lesz valami írok!
Sziasztok!
Dec.16.-án rendeltem utánvéttel
Valóban visszaigazoló email jött azóta semmi hír
Ha egy hét múlva sem érkezik meg, ennyi negatív vélemény után én úgy tervezem hogy át sem veszem mivel ha a kiszállítás ilyen nyögve nyelős, mi van akkor ha a termék nem jó és vissza kellene küldeni.
Szia!
Az én termékem nagyon jó mai napig. Konyhai szilikon szett. Minősége is jó. De ettől függetlenül en se rendelek többet :)
Szerintetek lehetséges, hogy hírdeti az oldalon a termékeket es amikor megy rá egy megrendelés, akkor rendelik meg külföldi oldalról? (Pl.:AliExpress, Wish stb.)
Azért tart ennyi ideig a szállítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!