Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A vigoexpress.hu oldalról aki...

A vigoexpress.hu oldalról aki rendelt már, mik a tapasztalatok, vélemények?

Figyelt kérdés

#rendelés #vigoexpress
2020. aug. 22. 13:23
 1/6 ErzsébetSz válasza:
Egy tanács: Ne rendeljetek tőlük! A rendelt kifizetett AirPlug fülhallgatót nem tették a csomagba, a Deluxe telefontöltő pedig 1 óra alatt elromlott!!!!! E-mailemre nem reagáltak!!!!
2021. jan. 23. 06:10
 2/6 Ery válasza:

Nekem rendben volt!

Én többször is rendeltem pár praktikus dolgot.

Szállítással és termékekkel sem volt gond.A rendelést telefonon szoktam leadni, igy akkor mindig adtak még külön kedvezményt is.

Azt kaptam, amit rendeltem és az 1+1-nél is mindkettő benne volt.

2022. febr. 3. 13:21
 3/6 anonim válasza:
Vigoexpresstől rendeltem több kamerát, melyekből már a negyedik kamera sem üzemel. Elküldtem nekik a felvételt a kamera hibájáról, de nem fogadták el. Nekik mind a négy kameráról kell, hogy rosszak. Már 1 éve volt az első kamera ami tönkrement, szerintük megőrzi az ember a rossz kamerát, hát nem. Az a szerencséjük, hogy én mindet elraktam. Arra hivatkoznak, hogy én üzletelek a kamerákkal és ezért kell nekem. Elmondanám, hogy biztonságtechnikus vagyok egy állami cégnél, ahol sokkal komolyabb kamerákat üzemeltettek. Na mindegy, elküldtem a felvételt nekik. Visszont szétszedtem egy kamerát, hát mit mondjak elég gyenge a vezetékelés benne, olyan vékony vezeték van benne, hogy a hidegben megkeményedik a szigetelés és a forgásnál eltörik a vezeték. Azt ajánlom, hogy senki ne vásároljon tőlük.
2022. okt. 19. 13:02
 4/6 Würfli Egon válasza:
Éppen ma tettem panaszt ellenük a Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Osztályán és az Európai Fogyasztóvédelmi Központnál. Rossz minőségű, használhatatlan terméket küldtek, még aznap bejelentettem nekik, hogy élek elállási jogommal és visszaküldtem. Bőven eltelt a törvényben előírt max. 14 nap a visszaküldés óta, de sem pénzt nem utaltak, e-mail megkeresésekre nem válaszolnak, telefonon elérhetetlenek. Senki ne vegyen tőlük semmit, megbízhatatlan, csaló társaság !!!
2023. máj. 3. 14:28
 5/6 anonim válasza:
Gyenge minőségű terméket küldenek. Telefont nem veszik fel. Email-re érdemben nem reagálnak! Drága a visszaküldés, nem utalják vissza a vételárat ahogy ígérték! Inkább kínából rendelek....
2023. máj. 17. 13:28
 6/6 anonim válasza:
Senki, ismétlem senki ne rendeljen tőlük semmit!!! A legsilányabb minőségű termékeket forgalmazák! Visszaküldtem két nap után egy játékot, mert nem működött! Telefonon nem elérhető az ügyfélszolgálat, emailben egy értetlen chatbot válaszolgat. Én is panaszbejelentést tettem a Fogyasztóvédelmi hatóságnál, mert nem adják vissza a pénzt!!! Békéltető testületet javasoltak... Elég nagy szégyen, hogy egy ilyen "cég" mindenféle gond nélkül tud működni és folyamatosan átverik a vásárlókat! Egyszóval csalók!!!!!!!
nov. 7. 08:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!