Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most már tényleg vége a...

Most már tényleg vége a barátságunknak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nekem van egy unokatestvérem akivel már gyerekorunk óta barátok vagyunk, Mindig nagyon jól érzem magam vele mert sokat hülyülünk, de mostanába szinte egyáltalán nem beszélünk és igazából nem igazán tudom hogy ez miért lehet, régen olyan sok mókás dolgot csináltunk, olyan hülye szavakat találtunk ki amitől sírtunk a nevetéstől és én vissza sírom ezeket az időket, ha ráírok Facebookon vagy nem válaszol rá, vagy csak Likeot küld, ha pedig valamit kérdezek tőle akkor is minél gyorsabban próbál úgymond le lépni, mostanában inkább az osztálytársaival szokott lógni. Nem hiszem azt hogy megbántottam volna valamivel mivel mi ketten sosem veszekedtünk, szerintem csak szimplán ő is rájött hogy elaposodott a barátságunk, régen jó volt, most már nem, ez olyan mint a South Park régebben jó volt, most meg már szar, ti veletek volt már ilyen? Szeretnék megint a haverommal lógni, de egyszerűen így nem megy

2020. szept. 27. 05:58
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Tudsz mindent, csak a kérdésedben a kérdőjelet cseréld ki pontra.
2020. szept. 27. 08:04
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Az emberek változnak. A gyerekkori és kamaszkori barátság kevés százaléka marad meg mert nem 1 irányban változnak.
2020. okt. 2. 03:07
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
ennek mi a fasz köze van a south parkhoz?
2020. nov. 7. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
(O-O)
2021. jan. 7. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!