Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Személyi igazolványról telefon...

Személyi igazolványról telefonnal készített képpel vissza tudnak élni?

Figyelt kérdés

Egy online állás pályázásához volt szükség rá, hogy megadjam, csak utána gondoltam bele, hogy nem feltétlen normális a személyim képét számomra egyelőre ismeretlen embereknek küldözgetni, de már késő.

Vissza tudnak vele élni valahogy?

2020. szept. 25. 15:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem kell, jó az.
2023. febr. 7. 21:33
 22/26 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Megkérdezhetem hogy történt - e bármi is ebben az ügyben? Tettél végül feljelentést?

Sajnos hasonlóan jártam és tartok tőle hogy gond lesz.

2023. szept. 12. 11:38
 23/26 anonim válasza:

Nem tettem feljelentést,de a Facebook fiókomat sajnos feltörték,nem tudok belépni.

Talán még nem használták fel a személyim. Bízom benne. Remélek. Veled mi történt kedves érdeklődő???

2023. szept. 18. 19:14
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező már úgy meg van zavarodva, hogy nem is arról a profiljáról válaszol amiről a kérdést feltette. De jó, hogy itt mindenkinek nyóc profilja van. xD
2023. szept. 18. 20:19
 25/26 anonim válasza:
Pedig ezeket fel kellett volna jelenteni. Vagy legalább megkérdezni a rendőrségen mi a véleményük. Én biztos hogy új személyit csináltattam volna.
ápr. 7. 22:27
 26/26 anonim válasza:
Online állás meg hasonló cégek alapból kamu bűnözők. Fel sem vállalja magát de tőled személyit kér. Szerinted nem bűnözők???
ápr. 7. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!