Szőke Boglárka kérdése:
6 napja lőttek nekem Helixet. Ma váratlanul begyulladt. Ki vettem,le fertotlenitettem betadinnal és azzal apolom. Valami javaslat mit használják rá?
Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 20:12
1/5 anonim válasza:
Legközelebb szúrasd, ne lövesd. Hagyján, hogy a bőrt roncsolja, de ha rosszul sül el, nagyon csúnyán tönkre tudja tenni a porcot. És még csak nem is higénikus.
Ne szedd ki. Egyáltalán. Ne is nyúlj hozzá, ha ne muszáj, csak óvatosan tisztísd, igyekezz a lehető legalaposabb lenni, anélkül, hogy megrántanád az ékszert.
Én az octeniseptet szoktam ajánlani. Jól lehúzza a gyulladást, spay szóval könnyű használni is.
2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg a teafaolaj?
2020. szept. 21. 20:56
3/5 A kérdező kommentje:
Vagy oldjam fel vízben és úgy? Vagy csak simán magában?
2020. szept. 21. 21:12
4/5 anonim válasza:
Mivel spray, simán magában fújd rá. A betadine-t és a teafa olajat lehet higítani, de mindhárom nem szükséges. Amíg be van gyulladva ne mozgasd, és semmiképpen ne vedd ki!
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor használom a teafaolajat hígítva, az elegendő? A pc hátulját még egyenlőre nem tettem vissza, azt már vissza tegyem?
2020. szept. 22. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!