Írjak egy könyvet? Szerintetek jó ötlet? Javaslatok?
Szótár, szókincs nem szinoníma? :D
Amúgy, köszi szépen :)
"Szótár, szókincs nem szinoníma? :D"
Nem.
És nem tőlünk kéne függővé tenned, hogy mit kezdesz a szabadidőddel. Csináld, ami neked tetszik, ha írni akarsz, írjál, és ne csak akkor, ha a gyíkhun legalább négyen azt mondják.
Nyugodtan írhatsz. Én úgy gondolom, hogy kezdésnek nem is feltétlen azzal a céllal kellene írni, hogy márpedig egy kiadóhoz el kell jutnia, hogy nyomtatásba kerüljön az írás, mert szerintem úgy, ha nem is számottevően, de romlik az írás minősége.
Szerintem inkább saját szórakoztatásra kezdj el írni. Én kb akkoriban kezdtem el írogatni, mint amennyi idős vagy, csak annyi a különbség, hogy én semmiféle versenyre nem jártam, mert mikor tantárgy volt a fogalmazás (talán harmadik vagy negyedik osztály lehetett), akkor azt mondta rám az akkori tanár, hogy szerinte a fogalmazás nagyon nem megy nekem. Aztán nyolcadikban felfedeztek, középiskolában pedig több emberrel vetettem észre magamat.
"írhatnák egy könyvet hobbiként."
Ez így még hobbiként sem fog menni, ne haragudj a kritikáért.
Amíg "írhatnákot" írsz "írhatnék" helyett, addig inkább a nyelv helyes használatával kellene foglalkoznod, akárhány irodalmi versenyen is voltál.
A szókincs és a szótár közötti különbséget is meg kellene nézned, mert NEM szinonímák.
Ettől függetlnül az írás - akármi is legyen - csak javadra válhat.
Kezdd el, és majd meglátod, mi lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!