Találtam egy telefont! Mit csináljak vele? :O :S
Figyelt kérdés
Ha visszaadnám annak akié akkor rossz lenne, h nem tarthatom meg! :D ha meg nem adnám vissza akkor meg az zavarna engem! :S de amúgy is... ha én elhagynám a telefonomat szerintetek visszaadnák nekem??? mer a baráti körömbe meg a családiba is volt ilyen hogy elhagyták a telefont és nem jutott vissza... :S nos?2010. aug. 6. 20:53
11/18 anonim válasza:
Sztem add meg,nem a legjobb telefon.. :D
Ha vmi jó fényképezős lenne/érintőképernyős,én megtartanám,de nagyon jó pénzért sem tudod eladni.
Hátha kapsz jutalom pénzt,csomagot.
13/18 A kérdező kommentje:
az a baj h beleolvastam az sms ekbe és kiderült hogy egy munkanélküli csajé a telefon! :S
2010. aug. 6. 21:09
14/18 anonim válasza:
Hát ha eladja akkor is az ő lelkén szárad pluszba akinek eladja nyugodt szívvel használja és nem is tud róla hogy lopott tollakkal ékeskedik sőt ha tovább fajul még őt sodrod bajba a saját hanyagságod miatt. És igen mutasd meg, hogy különb vagy mint mások.. nekem elég nagy jutalom lenne az is ha szegény aki elhagyta a mobilját viszont örül a telefonjának és kellemesen csalódik egy kedves idegenben.
15/18 A kérdező kommentje:
igazatok lehet! bár jutalmat nemhiszem hogy adna de lehetséges de akkor sem fogadnám el!
2010. aug. 6. 21:12
16/18 anonim válasza:
Ha az, aki elvesztette, tudja az IMEI kódot, akkor hamar megfogják találni... Egyik barátnőmé is így lett meg.
Én a helyedben visszaadnám!
17/18 anonim válasza:
milyen köcsög vagy ha neked nem adták vissza akkor te se? kicsit gyerekes hozzáállás. sztem add vissza főleg h munkanélküli és lehet h nincs is pénze ujra... gondoljmárbele bazki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!