Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a nem szeretek...

Mit tegyek, ha a nem szeretek emberek között lenni, (csak felületesen érintkezni velük)? Így hogy járjak iskolába?

Figyelt kérdés

Emiatt magántanuló vagyok,már ált.suliban is nyűg volt

az hogy reggel 8-től délután 2-ig ugyanazokkal az emberekkel kell együtt lennem.

Én sokkal jobban érzem magmat,hogyha hosszútávon egyedül

lhetek,mert nem szeretek

közösségebn lenni, szinte szenvedek tőle.

A párkapcsolat az persze más,mert ott csak ketten vagyunk, de nem szeretem,hogyha sok ember van körülöttem.

2008. nov. 27. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Hát ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni. Ha neked így jó, akkor nincs ezzel semmi baj.
2008. nov. 27. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
31%
Hát, ha ez van ez van. De ugye nem fogod egy napos nyári vasárnap délután a kerti favágás helyett a játszótéren berántani a láncfűrészt és megkezdeni az "aprítást".
2008. nov. 27. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
A kérdésedre válaszoltál... Sehogy, ha ennyire megviselnek az emberek. Szerintem beszélj szakemberrel ezügyben.
2008. nov. 27. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
84%

Es a szuleid mit mondanak, voltatok mar orvosnal, pszichologusnal? Milyen segitseget kaptal?

Nagyon fontos lenne hogy a szuleiddel beszelj, es mondd nekik hogy segitsenek neked, mert az egesz eletedben szenvedni fogsz. Mi lesz a kozepiskolaban, az egyetemen, foiskolan, es egy munkahelyen veled?

Milyen lelki oka van ennek, mit mond a doki?

Keresd fel a Dr. Csernust, biztos segitene neked, kivallo szakember szerintem.

2008. nov. 27. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!