Amikor elsétál előttetek egy bomba csaj brutál kerek popsival, nem szoktatok arra gondolni, hogy "Úh, ezzel vajon milyet rotyogtathat a budin"?
Figyelt kérdés
Nem vagyok idióta, én se erre gondolok, csak ma eszembe jutott mikor pont egy ilyesmi csaj tipegett előttem a wc-be. :)2020. szept. 15. 19:21
1/7 anonim válasza:
Neked ez jön le, akkor kiskorú vagy.
Én inkább ... na de most nem írom le. nincsen piros 18-:)
2/7 anonim válasza:
En voltam mar ottalvos hazibuliban nagyon jó csajokkal. Hát el kell hogy keserítselek, az egyikuk (szoke, kek szemu, kerek popsi, feszes cicikkel) olyat szart masnap reggel, hogy a fal adta a masikat.:)) (ahol mindannyian aludtunk szoba, onnan nyilt a furdoszoba a wc-vel es a csajszi azthitte mindenki nagyban alszik meg, igy csendben kitipegett, de en mar fennvoltam egy ideje, csak probaltam visszaaludni). Adott rendesen a slozinak, mit ne mondjak. :)) Utana mentem nem sokkal en is wc-re, hat volt bent egy tomeny kakaszag... :) Szoval igy kepzelegj, a jó nők is rotyogtatnak, sőt. :)
3/7 anonim válasza:
Nem szoktam, pont olyat szarnak/fosnak mint én vagy bárki más.
4/7 anonim válasza:
De. Hogy vajon lefingja-e a porcelánt a wc cseszéről.
Őt is ugyanúgy átmozgatja a lecsó mint az egyszerű föld halandót? 🤔
5/7 anonim válasza:
Ezert is lenne jo a koedukalt wc-k bevezetese, szem- és fultanui lehetnenk ennek a tezisnek. :)
6/7 A kérdező kommentje:
4es na akkor hasonlo cipoben evezunk, te is kivancsi lennel egy cicababara ahogy fingik egy nagyot majd kakkant egy brutalisat a retyoba 😂😂
2020. szept. 18. 09:22
7/7 anonim válasza:
Ha meglátnék egy huszonéves bombanőt ezzel a szöveggel venném le a lábáról: "Szúrnám a fosódat!"