Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Pride felvonul...

Mit gondoltok a Pride felvonulásrol? Ellenzitek?

Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 21:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szerintem probléma. .. mármint igenis ne fogják egymás kezét a melegek nyíltan az utcán. .. Ezt látja egy kisgyerek pl . És akkor azt hiszi ez a normális. ..
2020. okt. 9. 15:00
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, mi a baj azzal ha meglátja egy kisgyerek, hogy két ember egymás kezét fogja? Elkapja a bųz¡bacit vagy szerinted ez hogy működik? :D

És egyébként is, egy gyereknek pont hogy nem gyűlöletet kellene tanulnia, hanem elfogadást és empátiát, te nem így látod?

2020. okt. 9. 18:58
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
És miért probléma, ha lát két lányt/fiút akik fogják egymás kezét? Miért baj az, ha látja, hogy vannak ilyenek is a Földön és ez tök normális dolog. Ez kb olyan, mintha féltenéd, nehogy buszokat lásson, mert az káros, és busznak fogja magát képzelni. Nagyjából ez a logika...
2020. okt. 9. 19:35
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
Ha a szexualitás magánügy, akkor meg tiltsuk be ugyanúgy a heteroszexuálisok kézfogását, csókját nyilvánosan. Egyénként ezeket homo-ként azért sem csinálom, mert szerintem undorító és nem akarok a heterókhoz hasonlóan hányinger módon viselkedni az utcán. Senkit nem érdekel, ki hogyan nyalja- alja a másikat, függetlenül milyen neműek csinálják. Magánügy.
2020. okt. 9. 19:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Az nem normális ha két fiú esetleg lány van együtt. .. ezeket kell elfogadni? Undorító férgek.
2020. okt. 9. 20:42
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
Miért nem normális? Mit árt neked konkrétan? A heterók ennyi erővel éppen annyira undorító férgek...
2020. okt. 9. 22:12
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
Senki nem kérte, legalábbis a homoszexuálisok többségének részéről, hogy fogadd el. Csak szimplán ne érdekeljen. Engem sem érdekel, hogy egy fiú meg egy lány nyalja egymást előttem a buszon. Hányok tőle, de lesz.rom, mert undorító, attól függetlenül ki csinálja. Foglalkozok szépen a saját dolgommal, a saját világomban. Ennyi.
2020. okt. 9. 22:16
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem .. A heterók normálisak. .. A homoszexuális emberek pedig undorítóak. . Be kéne tiltani az összes melegfelvonulást is
2020. okt. 10. 06:54
 19/19 anonim ***** válasza:
85%
Támaszd már alá légy szíves, miért undorítóak, nem normálisak? A felvonulást meg túltárgyaltunk. Melegként mondom, hogy minket is megbélyegez és csak provokációra jó az egész, semmi másra.
2020. okt. 10. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!