Mi a véleményetek ezekről a fényképekről?
Egyik képet sem szerkesztettem képszerkesztőben. :)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
utolsó.. lécci még azt mond már meg, hogy hogy lehetnének jobbak a képek..? :)
mutatnál olyan képeket amik "profik"?
bocsi, csak szeretnék jobb lenni. :)
hát azt nem tudom megmondani, hogy mi az amitől jobbak lesznek. ezt ki kell tapasztalnod.
pl nézegesd ezen a blogon a természetfotókat. ő is csak amatőr, de valami mégis van a képeiben. valami kezdeti, de egy-két képe mégis képes megfogni.
egyébként meg simán lehetsz még fotós. csak tanuld ki rendesen, ha érdekel. de sosem késő elkezdeni :)
vagy ittvan mégegy amatőr, akit ismerek
neki is van pár képe ami el van találva.
jegyezd meg, amatőr fotósként a kép hangulata a legfontosabb. majd ha elmész esetleg egy tanfolyamra, akkor sok mindent meg fognak tanítani, más rálátást kapsz a dolgokra, meg mutatnak beállításokat, trükköket, de amíg amatőrként műveled, addig ezek nem számítanak, csak a hangulat. ha azt sikerül elkapnod, akkor egy olyan képet kapsz, amiről az emberek nem tudják levenni a szemüket. és ez a lényeg. hogy a képed olyan módon adja vissza a valóságot, ami egy kicsit mégis álomszerű.
mert a mostani képek nyersek. ennyi velük a baj. hogy megnézem, de nem ragadok le egyiknél sem.
Szia!
Nem látom bennük a szenvedélyt, az életet, a hangulatot. A fotózás tehetség kérdése, és úgy látszik, te nem ezen a téren vagy tehetséges. Ne áldozd erre az életed, mert nagyon sok csalódás fog érni. Nekem szakértői szemmel, nem tetszenek. Bocsánat, hogy ilyen nyers voltam, de a kritikát is meg kell tanulni elfogadni.
A felhős, és a rózsás képek nagyon szépek. A cicus fotói átlagos házi felvételek. Ha állatokat fotózol, akkor próbálj elkapni valami rendkívüli pillanatot, akkor érdekesebbek lesznek. Én felhőmániás vagyok, a felhőket imádom, így azok nagyon tetszettek. Gyakorolj sokat, kapj el érdekes pillanatokat, olyanokat, amilyeneket az élet hirtelen produkál.
Ügyes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!