Mi a véleményetek ezekről a fényképekről?
Figyelt kérdés
Egyik képet sem szerkesztettem képszerkesztőben. :)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
2010. aug. 6. 17:43
4/35 A kérdező kommentje:
óó.. pedig nállam az előbb jó volt.. de most már nem.. :S
2010. aug. 6. 17:58
5/35 A kérdező kommentje:
mit tegyek..? feltöltöm KÉPHOSTRA. :dD
2010. aug. 6. 17:58
6/35 anonim válasza:
Nekem megnyílik. Szerintem nincs köze az amatőr képekhez, de még a profi hoz se nagyon. Ezt tanulod egy pár évig, fősulin, akárhol, remek fotós lenne belőled, mert jó pillanatokat el tudsz kapni.
7/35 anonim válasza:
Szia! Nekem sem jönnek be. Viszont találtam egy ehhez hasonló kérdést, ahol ugyanígy fotók vannak. Azt is te tetted fel?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
8/35 A kérdező kommentje:
2010. aug. 6. 18:04
9/35 A kérdező kommentje:
hoppá. a számozás elcsúszott.. :D köszi az őszinte választ. :) De eltudnád mondani hogy mivel lehetnének jobbak a képek?
amúgy nem az én fotóim. :D
amúgy Samsung S860 fényképezőt használok. 8.1 megapixel.
2010. aug. 6. 18:06
10/35 anonim válasza:
Most már Nekem is jó!
Nem is tudom. A cilák aranyosak. :)
Őszintén szólva a 7. kép tetszik csak, abban látom a lehetőséget, a kreativitást. De egynek nem rosszak, igazából. :) Gyakorolj, és jó lesz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!