Meseltek ciki munkahelyi és/vagy sulis sztorikat?
Nálunk inkább viccesek történtek mint cikik,velem cikik nem is nagyon viszont mással igen.
Velem tavaly történt egy olyan hogy lázas voltam ezért otthon maradtam ,de persze azért az x faktort néztem és pont akkor volt az hogy Manuel kiesett,ezért úgy gondoltom írok a képe alá mert szerintem kicsit igazságtalan volt
Másnap mentem suliba és azok a kérdések vártak hogy én szerelmes vagyok e a Manuelbe,Tetszik e nekem
És mindig mondom nekik hogy senkibe de nem hisznek nekem,pedig senkibe nem vagyok
Az osztály bolondjával történt egyszer egy olyan hogy a hittan könyvünkben képregény volt és ő olvasta Jézust,aztán volt egy olyan sor hogy "legelstesd bárányaimat" vagy valami ilyesmi ő meg azt olvasta hogy "legeltesd ruháimat"
Meg azt olvasta egyszer a sár helyett hogy a fecske sárgabarackból készíti a fészkét :D XD
Meg nekem voltak ilyen elcsúszós "élményeim"
Egyszer pl. Télen jöttem haza a busszal,rajtam a nehéz táska meg a tornacucc,a buszmgállóba siettünk egyszer csak a jégen elcsusztam,minden táska leesett rólam
Igy visszaemlékezve vicces volt :D
Most több nem jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!