Mert akkor fulladt a tóba Jason, mert nem vigyáztak rá, hanem a tinik szexeltek ahelyett, hogy rá vigyáztak volna, meg csúnya gyerek volt. Mindenki csak a külsőségre megy. Na már most Péntek 13-án Jason feltámadt a tóból és azóta gyilkolja azokat a tiniket, akik nem foglalkoznak másokkal, hanem saját önző életüknek élnek és kihasználják másokat, és csak a külső a fontos. Őket Jason megbünteti, na ezért félnek sokan Péntek 13-tól. Én se mernék, akkor éjszaka táborozni menni.
2020. szept. 9. 18:11
2/7 anonim válasza:
Péntek 13.-án nyelte be az ezresem az üdítő automata. Persze visszaadták, de pont akkor megy tönkre...
2020. szept. 9. 18:25
3/7 anonim válasza:
Emlékszem egyszer péntek 13 pont karácsonyra esett.
Én még nem találkoztam egyetlen emberrel sem, aki fél péntek 13-tól. Ez 63 évet jelent. Babonás ismerőseim is vannak, és ők sem.
2020. szept. 10. 10:13
7/7 anonim válasza:
A félelem két dologból fakad:
1. Pénteken végezték ki Jézust, aki ártatlan volt az ellene felhozott vádakban. Továbbá a középkorban péntekenként tartották a nyilvános kivégzéseket.
2. A tizenhármas szám miatti félelem abból indul ki, hogy a tizenkettes a tökéletes szám (12 törzse Izraelnek, 12 apostol, 12 hónap az évben), ami eggyel több, már túlzás. Ebben az is benne van, hogy Jézus is tizenkét tanítvánnyal ült az utolsó vacsorán asztalhoz (vele együtt tizenhárman voltak) és tudjuk mi lett a vége.
Ezt a kettőt összemosták a babonák és kész is a péntek tizenharmadikától való beteges rettegés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!