Miért félnek sokan éjjel a temetőben?
Így-úgyis ijesztő, ha hiszel a természetfelettiben, ha nem.
Mivel:
Ha hiszel benne nagyon ijesztő tud lenni, mert tudod, hogy a halott lelkek körülötted lehetnek. Az az ő területük, szóval nem vagy előnyben. Bármit tehetnek veled, mert sokan vannak.
Ha nem hiszel benne:
Sötét van az amúgy is nyomasztó hatású az emberekre. A nagy feketeségben bárki rádtámadhat a fák közül. Ha olyan kapu van amit biztonságosan zárnak, esetleg bent ragadhatsz estére, és temetőben éjszaka még a szkeptikusok is bemesélnek maguknak dolgokat.
Én magamat az első csoportba osztanám, még ha fizetnének, se mennék be este a temetőbe.. na jó max. akkor ha egy nagy társaságba vagyok. Letojnám, hogy így kezdődik minden tinihorror.
15/L
Mert minden horror filmbe ejjel feltamadnak..
En is felek, eleg taszito..
Korulvesz az a rengeteg sir..
Foleg ugy, hogy en a papamat es a mamamat is megneztem a koporsoba, amit meg is bantam, mert perpil ha rajuk gondolok este a sotetbe, akkor az a kep ugrik be amikor ott fekudtek..:( Es mut be mondjak, eleg ilyezto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!