Szerintetek. Nem lenne jobb elkülöníteni itt a tizenéves és a a "meglettebb" korosztályt?
szerintem nem. a tinik is tudnak segíteni a meglettebeknek.
nem tudom hány éves vagy de olyan mintha lenéznéd a tiniket...:/
Mindig ezen a hülye helyesíráson kell lovagolni?
Hát nem tudom a tinik milyen tanácsot adnak,de én eddig csak:"nem vagyok terhes","nem vagyok kövér","nem kicsi a farkam" kérdéseket és viccelődéseket olvastam tőlük.Amugy nincs is sok mindenben tapasztalatuk,legalábbis nem akkora mint a nagykorúaknak.Ja és nem nézem le a tiniket,de tudom magamról,hogy amikor én voltam tizen éves akkor gőzöm nem volt még sok mindenről.
mar bocs, a tinik kozt is van normalis sot nekem azt mondjak annyi eszem van mint egy felnottnek , szal nem kene kulon oldal, te is voltal az! vagy nem ?, jah es ez a kerdes nem ide illik, ottvan "-egy veletlen kerdes", oda kellett volna irnod picilany (fiu)...
na jo de azeet tenyleg vannak hulye tinik is , habar most lefogadom engem is annak nezel mert lecsesztelek :P
22:31!
22 37 vagyok,a véletlen kérdés az nem kategória hanem csak véletlen kiad valamilyen kategóriában egy kérdést.
ma 22:05!
22:37 vagyok megint,nem minden tini él álom világban szóval van aki tud is dolgokat a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!