Szerintetek befognak zárni az iskolák?
Aki úgy van azt nem fogják beengedni. Gondolom nem jársz már iskolába és lehet még nincs gyereked. Nekünk úgy volt, hogy ott állt a portás és ismeretleneket be se engedett, aki nem megfelelő öltözetben ment azt is kiküldte. (Nem volt szabad a fiúknak atlétában lenni a lányomnak meg haspólóban).
Szerinted ha lesz vírus ügyben intézkedés akkor lehet csak úgy lazázni?? Konkrétan törvényt sért. Ránk kihívták volna a rendőrséget is simán, hogy veszélyeztetjük a társainkat ezzel és repült volna a bírság.
Most egyetemen is ha az lesz mondva hogy maszk, gumikesztyű akkor kénytelenek leszünk úgy ülni egész nap, mert ha nem akkor az a minimum hogy kizavar óráról.
szerintem 1 hónapig kb nyitva lesz.
de mivel egyre kevesebbet vigyáznak az emberek ezért szerintem egy idő után biztos bezár
Szerintem is be fog zárni, kérdés, hogy mikor.
#3 Én nem hiszem, hogy egyetemen a tanár kizavarná óráról azt, akin nincs maszk. Csak gondoljunk a BKV-ra, DKV-ra.. Sose hallottam még, hogy a buszsofőr leszállította volna a járműről a rendszegőt, pedig oh istenem, hogy hány emberen nincs maszk!
300 Fertőzött egy nap alatt? És?
Még iskola sincsen, nem is kapcsolódnak a fertőzések az iskolákhoz.
Majd ha valamelyikhez kapcsolódni fog majd ott átáll az adott osztály vagy az adott iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!