Újra megrendeljem?
Figyelt kérdés
Rendeltem a minap egy cipőt eMag-ról. Ezzel semmi baj jött is alig két napon belül. Sajnos nem azt küldték amit rendeltem, sem méretben, sem márkát illetően. Rendeltem egy 36-os női cipőt és kaptam egy 42,5-ös férfi cipőt. Visszaküldtem a mai napon a cipőt. A pénzt visszautalják azt az opciót választottam. Meg merjem majd újra rendelni a cipőt hátha most azt kapom amit rendeltem? Hasonló tapasztalata valakinek újra megrendelés terén? Másodjára azt a terméket kapta amit rendelt?2020. aug. 13. 09:37
1/1 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy két csomagot összekevernek, főleg ott, ahol napi több ezer csomag megy ki.
Rendeld meg nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!