A The ordinary piros csepegtetős szérumot honnan tudom megrendelni? Csak külföldről?
Figyelt kérdés
A magyar oldalak közül csak olyat találtam ahol nincs készleten de hiába nézem azokat az oldalakat sosem töltik fel a készletet2020. máj. 15. 17:43
1/15 anonim válasza:
Tanamu,német douglas,demien
Magyar oldalon még nem láttam:/
5/15 A kérdező kommentje:
Igen en is de ha van is akkor nagyon gyorsan elkapkodjak es szinte lehetetlen olyankor vasarolni mert lefagy az oldal (lehet hogy azert mert olyan sokan hasznaljak egyszerre de nem tudom)
2020. máj. 19. 15:12
6/15 anonim válasza:
Nekem sose volt ilyen gondom azzal az oldallal, pedig mar en is rendeltem:( es akkor elerheto volt ez a termek is amit te szeretnel
7/15 anonim válasza:
Valóban most az összes helyről elvitték hamar mindet.
8/15 anonim válasza:
deciem.com a the ordinary hivatalos amerikai oldalàn van belőle most rendeltem
9/15 A kérdező kommentje:
De a deciem.com külföldi oldal nem?
Kb mennyi idő ameddig kihozzák?
Nem fog csúszni a szállitás a vírus miatt?
2020. máj. 27. 11:40
10/15 anonim válasza:
De külföldi oldal hozza. kb 1 hèt. annyit csak tudsz vàrni nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!