Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki, miért szereti a yaoi-t/sho...

Ki, miért szereti a yaoi-t/shonen ai-t?

Figyelt kérdés

Én pl. azért,mert szerintem annál nincs aranyosabb,amikor egy fiú,egy másik fiú miatt elpirul :>

És nem kérek "Fúúúj,ki szereti a meleg animéket?" válaszokat,köszönöm ^^

2020. aug. 12. 22:19
 1/5 anonim válasza:
89%
Aranyosabbnak tartom, minta fiu lány kapcsolatot, van benne kihívás, és őszintébb, egyedibb
2020. aug. 12. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

A legtöbb shounen ai nagyon jól kivan dolgozva,yaoi nem a kedvencem,abból minimum olvasok,de nem a szexuális jelenetekért (mint sokan) hanem magáért a sztoriért.

Nem viszem túlzásba és nem vagyok megszállott (avagy nem vagyok fujoshi),de ezt is ugyanúgy nézem,mint a sima hetero romantikus animéket vagy a yurit.

2020. aug. 12. 23:02
 3/5 Julianna Tejfel válasza:
87%
Szia. Teljesen megértelek. Az arcokon látható megnyilvánulások, az érzelmek kavalkádja... A mai "valós" férfiak nem igazán mutatnak ilyesmit. Én fujoshi vagyok szóval engem minden érdekel. De az arcok azok, amik igazán megfognak. Az érzelemviláguk kb ezerszer szebb, mint egy normál kapcsolaté. Pedig ugyanúgy megküzdenek ugyanazokkal a gondokkal, sőt időnként még nehezebb kihívások elé néznek. Az, hogy egy férfi bevallja egy másiknak az érzelmeit, egy olyan gyengédséget mutat, amit nagyon sok nő keres. Szívesen olvasom, nézem a mangákat és animéket, mert visza adják a hitemet a valóvilághoz. Ha ettől ciki vagyok, hát még meg is fejelem egy infóval. Lassan harminc leszek. ;) Nos remélem a kérdésedre adott válaszom kielégítette a kíváncsiságodat.
2020. aug. 13. 08:06
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Én azért szeretem, mert mindig megfogtak a különleges történetek. Tisztában vagyok vele, hogy a shonen-ai és a yaoi nem a valós homoszexuális kapcsolatokat mutatja be (kivéve talán a bara alműfajú yaoi-mangák), de talán pont ettől olyan jók. Ráadásul számtalan féle történet van az ártatlan középiskolás történetektől kezdve a nagyon komoly, sőt, durva történetekig. Nekem egyébként a személyes kedvencem a Love Mode c. 11 kötetes yaoi manga, ami szerintem egyszerűen gyönyörű. De a Haru wo Daite Ita is a kedvenceim között van.

Animéket nem igazán nézek, mert shonen-ai-ból ugyan van egy-két jó, de a yaoi animék többsége sajnos vagy movie, vagy pár részes OVA, amiben összecsapják a történetet.

2020. aug. 13. 08:11
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
4-es vagyok. Julianna Tejfel, ne szégyelld, hogy lassan 30 leszel. Én már betöltöttem a harmadik X-et, sőt! Mégis szeretem a yaoit. Szerintem semmi rossz nincs ebben.
2020. aug. 13. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!