Ki, miért szereti a yaoi-t/shonen ai-t?
Én pl. azért,mert szerintem annál nincs aranyosabb,amikor egy fiú,egy másik fiú miatt elpirul :>
És nem kérek "Fúúúj,ki szereti a meleg animéket?" válaszokat,köszönöm ^^
A legtöbb shounen ai nagyon jól kivan dolgozva,yaoi nem a kedvencem,abból minimum olvasok,de nem a szexuális jelenetekért (mint sokan) hanem magáért a sztoriért.
Nem viszem túlzásba és nem vagyok megszállott (avagy nem vagyok fujoshi),de ezt is ugyanúgy nézem,mint a sima hetero romantikus animéket vagy a yurit.
Én azért szeretem, mert mindig megfogtak a különleges történetek. Tisztában vagyok vele, hogy a shonen-ai és a yaoi nem a valós homoszexuális kapcsolatokat mutatja be (kivéve talán a bara alműfajú yaoi-mangák), de talán pont ettől olyan jók. Ráadásul számtalan féle történet van az ártatlan középiskolás történetektől kezdve a nagyon komoly, sőt, durva történetekig. Nekem egyébként a személyes kedvencem a Love Mode c. 11 kötetes yaoi manga, ami szerintem egyszerűen gyönyörű. De a Haru wo Daite Ita is a kedvenceim között van.
Animéket nem igazán nézek, mert shonen-ai-ból ugyan van egy-két jó, de a yaoi animék többsége sajnos vagy movie, vagy pár részes OVA, amiben összecsapják a történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!