Hogyan engedjem el ?
Figyelt kérdés
Exemmel szakitottunk kb 4 hónapja de még mindig szeretem és valami izom szar érzés látni, hogy megvan nélkülem. Mindenkinek azt mondja engem szeretett a legjobban (20 eves es volt mar par kapcsolata) de megis ket het alatt mar tul lepett rajtam. Normalisan valtunk szet elvileg joban is vagyunk. Nalam egy sokkal rondabb lannyal most leallt es nagyon csipi a csorom, hogy az a „csunyasag” meg kell neki (a lany szemelyisege is szar elvileg). Tanacsok, hogy talan, hogy engedhetnem el teljesen, hogy ne is gondoljak ra ?2020. aug. 12. 15:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!