Mit tennél, ha a ma lenne az utolsó napod?
M? Ajjaj, az már csak egy pár óra.
1 hazahívnám a barátomat, h "jól érezzük magunkat"
2 kicsit piálnék, h legyen bátorságom egy másik pasiva is "jól érezni magam" :D
3 ezt elmondanám a pasimnak, és v veszekednénk a végig, v kibélüküln, és együtt várjuk meg
4 nem köszönnék el senkitől, mert lefoglalnák a maradék időmet a jajjgatással.
Lezuhanyoznák
betörnék egy boltba valami csinos ruháért :D
aztán felhívnám a barátnőmet,hogy bulizunk egy jót
össze grafittiznék egy rendőr autót
lesmárolnám az első leghelyesebb pasit
este aztán a barátnőmmel elmennénk oda ahol belássuk az egész várost :)
Hát ha holnap reggel kezdődne olyan 6 fele elmennék Veszprémbe a legjobb netes barátnőmhöz akivel még nem találkoztam meg vinném az itten legjobb barátnőmet is és ott csapnék egy szuper bulit :). + lekapnék 2 helyes debreceni srácot akikért már régóta nyáladzok xDD. utána olyan 7 körül hazajönnék és megvacsoráznék a családommal, elmondanám nekik mennyire szeretem őket, megsétáltatnám a kutyusomat :) Utána hazaérnék olyan 10 óra fele és a maradék 2 órámba pedig írnék mindenkinek személyre szóló levelet (minden barátnőnek/barátnak, rokonnak, néhány tanárnak, "ellenségeknek", és mindenkitől akit bármivel megbántottam bocsánatot kérnék). Az utolsó percekben pedig a családom körében mennék el :'(
Ja és a halál legyen gyors és fájdalom mentes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!