Mit tennél, ha a ma lenne az utolsó napod?
Sírnék, mert még nem akarnék meghalni. Így is sírok, mert nincs kedvem élni, de akkor méginkább sírnék, amiatt, hogy milyen hülye voltam XD
A barátokkal nem tudnék találkozni, sehogy sem érem őket el jelenleg. Talán írnék egy levelet, csak valószínűleg nem tudnám befejezni... Jah, és elmennék zuhanyozni.
Ha most tudnám meg akkor már semmit se!:)
Amúgy ha egy teljes nap állna rendelkezésemre, akkor elmondanám a húgomnak, hogy mennyire szeretem és megölelném, odamennék két volt osztálytársamhoz és jó alaposan megmondanám nekik a magamét, egy volt tanáromnak aki megkeserítette az életemet bemutatnék valami nem túl szépet, felvennék egy miniszoknyát+topot+magassarkút és így mennék a belvárosban (ehhez nagy bátorság kell), csinálnék a legjobb barátommal egy hülyeséget majd elfutnék a rendőrök elöl, elmennék a sugarshop-ba és degeszre enném magam, a Váci utcán sétálgatnék és közben starbucks kávét iszogatnék, bemennék mindenféle méregdrága boltba és felpróbálnám az összes ruhát, elvinném a kutyusomat utoljára sétálni, kipróbálnám a tandemugrást és a bungee jumpingot, lerészegednék (még sose ittam), elmennék egy discoba és önfeledtem táncolnék.
És szerintem ezzel el is telt egy nap!:D
Írnék egy levelet annak a srácnak,aki tetszik,hogy nagyon bejön...:D
És mindenkinek elmondanám az igazat.
Elmennék a legszebb lányhoz(legalábbis nekem), és elmondanám az érzéseimet. Teletankolnám a verdát, és addig mennék, még nem látok egy fullos mercit amit elköthetnék. Elmennék egy luxusqrvához, utánna pedig félholtra innám magam....
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!