Milyen becézései vannak az Eleonóra névnek?
Már többször, több oldalon utána néztem ennek a névnek, mert szeretném felvenni.
Az egyik kétes becézés a Nelli. Ezt valahol csak rokon névként említik máshol becézésként.
A másik kérdéses rész a témában: Eli, Ela/Ella. Ezeket valahol 1 valahol két l-lel írják. Mivel nem akarom, hogy Nórinak becézzenek, ezért fontos lenne a rövid becenevek tisztázása.
A válaszokat előre is köszönöm!
Amúgy ezt már eldöntöttem, az ezzel járó problémák az én problémáim (lesznek). Ha arra lettem volna kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye a döntésemről, akkor azt kérdeztem volna meg.
Köszönöm a segítséget azoknak, akik kötekedés nélkül tudtak válaszolni.
Szia! En is Eleonora vagyok es en is ruhellem a Norit es a Norat meg jobban. A Norika meg a Nircsi meg... Pff... Szornyuek.
Mar nagyon sokfelekeppen hívta k, a kedvencem az Eli, de a Nora variansai kozul meg az Eleonori az okes, (de az semmit sem rovidit). Van egy haverom aki Leonak hiv. Cukkolasbol kezdte el, de nekem tetszik. :D
Ellanak senki se hivott meg, de az meg tetszetos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!