Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen becézései vannak az...

Milyen becézései vannak az Eleonóra névnek?

Figyelt kérdés

Már többször, több oldalon utána néztem ennek a névnek, mert szeretném felvenni.

Az egyik kétes becézés a Nelli. Ezt valahol csak rokon névként említik máshol becézésként.

A másik kérdéses rész a témában: Eli, Ela/Ella. Ezeket valahol 1 valahol két l-lel írják. Mivel nem akarom, hogy Nórinak becézzenek, ezért fontos lenne a rövid becenevek tisztázása.

A válaszokat előre is köszönöm!

2020. aug. 4. 17:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A barátaim többsége tudja a családi becenevemet, de nem szólítanak úgy, mert ahogy fentebb írtam, felénk a név viselője mondja meg, hogy hogy szólítsd.
2020. aug. 5. 11:34
 12/15 A kérdező kommentje:

Amúgy ezt már eldöntöttem, az ezzel járó problémák az én problémáim (lesznek). Ha arra lettem volna kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye a döntésemről, akkor azt kérdeztem volna meg.

Köszönöm a segítséget azoknak, akik kötekedés nélkül tudtak válaszolni.

2020. aug. 5. 11:49
 13/15 a800 válasza:

Szia! En is Eleonora vagyok es en is ruhellem a Norit es a Norat meg jobban. A Norika meg a Nircsi meg... Pff... Szornyuek.

Mar nagyon sokfelekeppen hívta k, a kedvencem az Eli, de a Nora variansai kozul meg az Eleonori az okes, (de az semmit sem rovidit). Van egy haverom aki Leonak hiv. Cukkolasbol kezdte el, de nekem tetszik. :D

Ellanak senki se hivott meg, de az meg tetszetos lenne.

2021. márc. 22. 03:57
 14/15 a800 válasza:
Tobb variansrol nem tudok. A Nellit en is olvastam, de nem tudom hogy lesz Eleonorabol Nelli... :D
2021. márc. 22. 03:59
 15/15 anonim ***** válasza:
14: a Nelli elsősorban a Kornélia beceneve szerintem...
2021. márc. 22. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!