Mely nevek tetszenek nektek az alábbiak közül: Eleonóra, Olívia, Hanga, Bíborka, Léna, Mína?
Szerintem a Bíborka gyönyörű név :) Léna Bíborka párosításban is jól hangzik.
Engem egyébként Hangának hívnak és egész óvodában, ált.suliban tangának, hangyának csúfoltak, illetve pár tanár Hannának (volt aki Vandának) hívott (amit utáltam). Egyszer még azt is mondták, hogy a nevemről mindig egy erdei kobold jut eszükbe.
Szóval én óvatosan :D :)
Olívia a kislányom is! :)
A Bíborka és az Eleonórát is adnám, de sajnos nem passzol a vezetéknevünkhöz.
Egyébként a Mínán kívűl az összes tetszik, viszont a Hangát kicsit “tucatnévnek” gondolom de lehet ez csak a mi környezetünkbe divat
Eleonóra tetszik ezek közül a legjobban. Ezt önmagában adnám.
Olívia is szép. A többi nem tetszik.
Nekem egyedül az Eleonóra név érdekes. A többi nevet gyönyörűnek találom, a Mínával pedig még nem találkoztam.
A Bíborka Léna tényleg szépen összeillik, de szerintem az Olívia Léna páros sem rossz. Még jól hangzik az Eleonóra Mína vagy Olívia Mína. A Hanga egyik kedvenc nevem, de valahogy az itteni nevekkel együtt nem érzem az igazinak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!