Gyöngyös határában miért elnézőek a nagy környezet szennyezőkkel? Korrupció vagynem érdekel senkit ?
Vicces hogy mindig amikor arra túrázom egyre több a szemét. Majd letakarják földdel .
Beszéltem egy szomszéddal, többször bejelentette.
Az volt válasza a hivatalnak - REKULTIVÁCIÓ !! hát nem vicces ??
Viszont ha parlagfüvet találnak a telkemen, ami természetes növény, akkor engem vastagon megbüntetnek !
Az hogy ezek veszélyeztetik az élővilágot, talajvizet, termőterületet, ez nem probléma !
Ahogy mondtam, már a szomszédja feljelentette . REKULTIVÁCIÓ címszó alá pont befért az a több száz köbméter szemét. Kanapétól a pelenkáig minden. Borzasztó hogy máshol versenyeztetik a gazdákat ki jusson termőföldhöz, itt meg telerakják szeméttel !
Próbáltam már szemét bejelentő alkalmazást, honlapot,képekkel kordinátákkal . Semmi eredmény.
Nosza meglátjuk mi lesz belőle.
Vagy elindul egy folyamat vagy megint fölöslegesen jártattam a számat.
Arra is kiváncsi vagyok hogy a telefontanú, mint a bejelentést fogadó, mennyi idő alatt dolgozza fel a kapott információkat és milyen irányban fut tovább az ügy !
Környezetvédelem, police, önkormányzat?
Ki intézkedik és mit?
Jó lenne szüretre eltakaríttatni a szarját !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!