Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Interneten bejött egy reklám...

Interneten bejött egy reklám egy éneki meghallgatasrol de félek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Augusztus 5én lenne az egész Zoomon ahol egy valamilyen igazgató egyedül meginterjúvol és meghallgatja ahogy éneklek de nagyon félek.Tudok angolul és zeneszöveget is tudok már így úgy írni de fejlődök.Félek,hogy nagyon nem fog tetszeni neki.Vagy azt nézik,hogy mennyire lehet fejleszteni ezt a hangot jobbá.Vagy máris egy jó hang után mennek.Egy Taylor Swift zenével próbálnám ki magam esetleg a Clean vagy a Red.Vagy valami könnyebb számot.Van Taylor Swiftől könnyeb szám?Bocsánat nagyon izgulok...Rajtam kívűl 49en lesznek valahogy bejutottam mert nagyon sokan jelentkeznek épp hogy....Félek,hogy nem fogok merni bemenni a hívásba.Félek kamerát kapcsolni.Nem is fogok vagy nem tudom.....Katy Perry is dolgozott ezzel az igazgatóval már...

2020. júl. 28. 22:13
 1/4 A kérdező kommentje:
Észrevettem a helytelen írást ne aggódjatok.
2020. júl. 28. 22:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezt én írtam...

Back in the train station

When we were all happy

But u ran back and lied to me

I was so sad so desperate to get you back

But i had no chance

But then i was thinking

That u were a liar

Who throw me under the bus

All those years when were together

But then i realized that we were never meant to be together

Back then i

I had a really warm feeling

That you and i will

Have a family

But u stole away all of my dreams

But i will take em back

But then i was thinking

That u were a liar

All those years when were together

I hate you then i love u then i miss uuuu

I can't forget you anymore

But i have to cuz i will broke down and never get up

But then i realized

That u were a liar

All those years when we were together

U Liar

2020. júl. 28. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Na, én nem ismerem ezeket a dolgokat; de én a helyedben vigyáznék az ilyen internetes hirdetésekkel. Mindenképpen legyen ott veled mégvalaki , ha mégis elmész; ne egyedül menj. Egyébként nem biztos szerintem , hogy tényleg dolgozott Katy Perryvel , lehet, hogy csak húzónévnek van ott, tehát, hogyha pl valami hírességet odaírnak, arra lehet, hogy jobban rákapnak. Ja és egyébként szóval létezhet olyan, hogy valami nagy nevet odaírnak, hogy valami nagy sztár, vagy nagy magazin fogja szponzorálni, de lehet, hogy szóval azt is csak csalinak; szóval jól gondold meg azért , hogy mire jelentkezel; szóval én nem ismerem ezeket a dolgokat, lehet, hogy jó lesz;de azért vigyázzál. Meg még azt is fontos lehet, hogy figyeljél, hogy milyen papírt írsz alá, tehát szerintem legjobb lenne, ha te menedzselnéd saját magad; és akkor nem csak részesedést kapsz a fellépésekből, annyit, amennyit mondjuk mondanak, amennyi marad tehát az után, amennyit maguknak kérnek ; hanem szóval az egész a tiéd lesz; meg ha lesz bandád, akkor ugye velük osztod el.
2020. júl. 29. 22:12
 4/4 A kérdező kommentje:
A szülőnek beleegyezése és jelenléte nélkül nem lehet ezt csinálni.
2020. júl. 30. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!