Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Második éve nősűltem újra és...

Második éve nősűltem újra és nagyon szeretem a feleségem. Ebből jön a probléma is a fejemben, hogy nem tudom elviselni a tudatot mikor nődokihoz megy egy idegen ffi nyúl hozzá és tárulkozik ki neki. Milyen terapeutát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Már betegesen olvasok cikkeket és nézek videókat ezzel kapcsolatban. Már a vizsgálata előtt szorongok görcsben van a gyomrom, nem tudok enni stb. Mondjuk a videók csak rontottak a helyzeten.

2020. júl. 28. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell ehhez még külön terápia, hanem csak egyszerűen arra kell gondolni, hogy nem a doki dugja, hanem te.
2020. júl. 28. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Beteges féltékenység, irány egy pszichológus!

Komolyan inkább bevállalnád, h meghal a feleséged vmi nőgyógyászati betegsegben, minthogy megvizsgálja egy orvos?!?

2020. júl. 28. 16:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem normális ez, ezért próbálok szakembert keresni. Csak hogy elég egy pszichológus vagy inkább pár terapeuta? Elég ha csak én járok oda vagy inkább mindketten menjünk?
2020. júl. 28. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:
60%

A párod tudja /ismeri ezt a problémád?

Ha igen, és neki is gondot okoz, akkor javasolt a párterápia.

2020. júl. 29. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!