Ha van fültágítója (12es), piercing a szája szélén, és egy szelíd tetoválása a bokáján (fekete fehér hulló csillag. Mit gondoltok ilyen divat csaj? Vagy mit gondolnál egy ilyen lányról?
Azért gyerekes mert ez a mostani fiatalságnak az "őrülete", és a sok divatmajom gyerek követi is rendre.
Undorító mert egy idegen "tárgy" beleékelve a bőrödbe, egyszerűen nem oda való. A fültágító még el is deformálja a fület, ezért ez még undorítóbb.
A tetoválásról annyit ha mondjuk egy lánynak van 1 pici szív pl a derekán, az még elmegy, de akinek a teste tele van firkálva minden szarral, az nagyon elrontja a szépségét a testének. Természetellenes... egyszerűen undorító.
De hiába is magyarázom neked, úgysem fogod megérteni miért. Ez kb olyan hogy a spenótot miért szereti valaki, a másiknak meg miért undorító.
értem..
semmi célom veszekedni én már elmondtam a véleményemet..
mostmár inkább csak hallgatok hátha írnak még és megtudom ki hány évesen mit gondol :)
mert egyszerűen érdekel amit gondol a többség
én másképp nézek arra a lányra
A piercing és a tetkó szerintem, ha jó helyen van szexi.
A fültágító az meg olyan, mintha rájött volna, hogy piercingje meg tetkója manapság már mindenkinek van, és emiatt valami még extrémebbel akarna kitűnni.
Ha már mindenkinek tágítója lesz a társaságban akkor majd rasta sérót csináltat, csak valamivel feltünősködhessen.
Szóval a fültágító szerintem gáz. Nem csak azért amit már leírtam, de azért is, mert egy szép apró fül is lehet izgató, kár elrontani egy tágítóval.
Hahó!
Előre leszögezném, 21 éves lány vagyok, 13 darab fülbevalóval, egy 6mm-es tágítóval, orr-nyelv-ajakpirszinggel, és kettő darab tetoválással, amik nem mondhatóak kicsinek. Az egyik egyedi tervezésű, magamnak csináltam, a múltam, a jelenem, és a jövő sikeressége felé törekvését szimbolizálja, nagyon egyszerű motívumokkal.A másik pedig egy ősi szimbólum. Na de, nem is ez a lényeg. Nem kell elítélni első pillantástól az ilyen embereket. Ahelyett, hogy ide feltetted volna a kérdéset, mennyivel ésszerűbb lett volna, ha odaméész hozzá, elkezdesz vele beszélgetni, és nem a tapogatózás lenne, hogy vajon ki lehet ő, mi lehet ő, hanem.. Mondjuk saját magad megismered? Sajnos a mai fiatalok nem tisztelik a tetoválás művészetét, nem ismerik a múltját..
"A modern Nyugaton a tetoválás lett az a hely, ahol a művészet és a primitívség ütközik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!