Ha van fültágítója (12es), piercing a szája szélén, és egy szelíd tetoválása a bokáján (fekete fehér hulló csillag. Mit gondoltok ilyen divat csaj? Vagy mit gondolnál egy ilyen lányról?
Fültágító:Nekem elég visszataszító.Nem tetszik.fogalmam sincs mi szükség van fültágítóra.Mi célt szolgál?Ezt ha eltudnád magyarázni akkor köszönöm előre is :)
Piercing:Hmm..ez vagy jól áll neki, vagy nem.Ez attól is függ milyen a személyisége. Sok,nagyon sok tininek látok pc-t a szájánál.-És ebből látszik, hogy ez divat. De ha jól áll neki, akkor hordja nincs vele bajom.
Tetoválás:Az nálam ok.Főleg mert én szeretem a csillagokat,és ha kicsi a tetoválás és nem bazinagy az nálam teljesen rendben van:) És szép is tud lenni.
Összeségében, nem tudok mit gondolni egy ilyen lányról különösebben vagy azt, hogy szereti a divatot, vagy az ékszereket, vagy szeretne kitűnni valahogy, vagy inkább csak magának él és azt teszi ami neki jó és amit ő szeretne.-persze ez attól is függ milyen a személyisége.-ez sem mindegy.
Nekem csak az emosok(direkt s-sel!)nem tetszenek!
18l
de hmm.. 12 es szóval nem lóg ki a füléből hanem kis szelíd pont belemegy és jóláll neki..
és azért jó szerintem legalábbis, mert kiemeli a lány egyéniségét.. és amíg nem ilyen 5 centiset rak be miért lenne problémám vele.. és mivel a pc kivehető.. így nemértem miért undorítozzátok le:D szerintem túl egyszerű lány lenne ha nem lenne rajta..nemis az hogy egyszerű, mer az nem baj, de így igazán egy egyéniség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!